ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Den Haag
Nederland
T: +31 70 354 330-0
H1153@accor.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

E-Commerce
12. februari 2020

Sea Life Scheveningen

Sea Life Scheveningen Omslag
"

Zeedieren uit de hele wereld

Duik in de oceaan in Sea Life Scheveningen. Ontdek vissen, haaien, roggen en zeeschildpadden uit de hele wereld. Het hoogtepunt? De onderwatertunnel waar je tussen de vissen loopt!

Duik in de onderwaterwereld van Sea Life Scheveningen

De onderwaterwereld kent talloze geheimen. U ontdekt ze tijdens een bezoek aan Sea Life Scheveningen. U vindt dit aquarium aan de boulevard van Scheveningen. Hier krijgt u de kans om talloze waterdieren in het echt te bewonderen.

Schildpadden zwemen boven u door, roggen liggen klaar om geaaid te worden en de zeesterren zijn niet te missen. Het aquarium vindt het niet alleen belangrijk om u de kans te geven om de wonderen van de zee te zien.

Hier ontdekt u namelijk ook de vele manieren waarop wij de onderwaterwereld zo goed mogelijk kunnen beschermen en onderhouden. Dat maakt een bezoek aan Sea Life Scheveningen niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam.

Aquarium im Sea Life

Sea Life Scheveningen

Foto: © Sea Life Scheveningen

De vele werelden van Sea Life

Dit aquarium aan de Scheveningse kust huisvest talloze bijzondere onderwaterdieren, van roggen tot haaien en van piranha’s tot inktvissen. Wandel langs de prachtig verlichtte aquaria en zie deze wonderlijke dieren van dichtbij.

Daarnaast horen ook andere waterdieren bij Sea Life thuis. Zo bewondert u hier vrolijke pinguïns en zwemmende otters. Het aquarium is verdeeld in verschillende werelden, zodat de dieren in een omgeving kunnen leven die hun natuurlijke leefomgeving nabootst.

Zo is er het Noordzee Aquarium, waar alle wonderen van de Noordzee samenkomen. Ook de Amazone is vertegenwoordigd. Bovendien kunt u verschillende ruimtes ontdekken waar alleen kwallen of zeepaardjes te vinden zijn. De onderwatertunnel is het absolute hoogtepunt van uw bezoek aan het aquarium. Hier wordt u omringd door de pracht van de natuur.

Pinguins Sea Life

Sea Life Scheveningen Pinguins

Foto: © Sea Life Scheveningen

Educatie en activiteiten

Tijdens een bezoek aan Sea Life Scheveningen krijgt u de kans om meer te leren over het wereld onder, op en rondom het water. Dat doet u onder andere tijdens een van de voersessies. Zie hoe de piranha’s, pinguïns, otters en pacu’s hun dagelijkse hapje krijgen en krijg de leukste weetjes te horen van hun verzorger.

Daarnaast organiseert Sea Life ook meerdere presentaties en rondleidingen. Zo duikt u in de wereld van dichtbegroeide bossen en spannende mangroves tijdens een wandeling door het Amazonegebied. Leer over de rijke flora en fauna van deze omgeving en kom oog in oog te staan met de diersoorten die zich helemaal thuis voelen in deze regio.

Ook de allerkleinsten vermaken zich volop tijdens een dagje Sea Life Scheveningen. Neem ze bijvoorbeeld mee naar de voelpoel. Hier kunnen ze de onderwaterwereld met hun handen ontdekken.

Sea Life Scheveningen Zeeschildpadden

Sea Life Scheveningen Zeeschildpadden

Foto: © Sea Life Scheveningen

Wegbeschrijving

Vergelijkbare berichten

Louwman Museum

Het grootste en meest bijzondere automuseum van Nederland; het Louwman Museum. Ontdek de geschiedenis van de auto en geniet van uiteenlopende tijdelijke exposities.

Lees meer

Museon

U kunt de wereld ontdekken in Den Haag. In het Museon leren zowel kinderen als volwassenen over de wereld en de wetenschap. Met uiteeinlopende permanente en tijdelijke tentoonstellingen is er voor ieder wat wils.

Lees meer

Circustheater

Het Nederlandse thuis van de grote Broadway musicalproducties: het Circustheater in Scheveningen. Geniet van een adembenemende voorstelling en eindig uw avond onder het genot van een heerlijk drankje.

Lees meer