ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

De beste hotelaanbiedingen in Scheveningen

Boek dit hotel hier voor de beste prijs

Beste prijs

Centrale locatie

Top service

Gratis wifi

De beste prijs op internet!

Boek direct op onze website en bespaar op uw overnachting in het ibis Hotel Den Haag Scheveningen! Onze eigen prijzen vindt u nergens anders. Bij ons boekt u niet alleen uw hotelkamer in Scheveningen voor de beste prijs, u kunt ook profiteren van andere aanbiedingen. Geniet in ons restaurant en maak gebruik van aantrekkelijke aanbiedingen. Zo kunt u na een actieve dag in Scheveningen perfect ontspannen. Dankzij de centrale locatie van het hotel bent u in korte tijd bij de recreatiemogelijkheden van Scheveningen en bevindt u zich midden in het bruisende Scheveningen.

Top service

Geniet van de uitstekende service van het hotel. Onze hotelaanbiedingen geven u de mogelijkheid om te besparen op uw verblijf in Scheveningen, zonder aan kwaliteit en service in te leveren. Of u nu alleen of met z’n tweeën reist, voor vakantie of zakenreis – het ibis Hotel Scheveningen is uw perfecte startpunt.

Top locatie tegen top tarief

Bij ons vindt u de beste hotelaanbiedingen van Scheveningen: Top locatie, comfortabele kamers, uitgebreide service en nog veel meer. We helpen u graag uw tijd in Scheveningen geweldig te maken. Vraag onze medewerkers naar de beste café’s en restaurants, of laat u informeren over de beste joggingroutes langs het strand van Scheveningen. Uiteraard helpen we u graag de leukste uitjes en bezienswaardigheden te plannen. Onze medewerkers maken uw vakantie onvergetelijk.

Boek uw centrale hotelkamer direct bij ons en profiteer van onze exclusieve kortingen! Want onze aanbiedingen in Scheveningen zijn alleen hier beschikbaar, en dat al vanaf één overnachting.