ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Den Haag
Nederland
T: +31 70 354 330-0
H1153@accor.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Boek nu
Aanbiedingen

Naast het Binnenhof

combineer je bezoek aan het Binnenhof

p

Historische werken

vaderlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw
p

Altijd verassend

regelmatig wisselende tentoonstellingen

De beste prijs

vindt u altijd bij ibis Den Haag Scheveningen

Mauritshuis

Het is vandaag de dag moeilijk voor te stellen, maar in de zeventiende eeuw was de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden één van de machtigste landen ter wereld. Tijdens deze Gouden Eeuw bloeide onze handel op, nam de Republiek een vooraanstaande positie in op zee en maakte de Nederlandse wetenschap belangrijke ontwikkelingen door. Ook de schilderkunst floreerde tijdens deze periode. Het bewijs daarvan is te aanschouwen in het Mauritshuis. Hier worden de beroemdste oude Hollandse meesters tentoongesteld en krijgt u een inkijkje in het leven van onze voorouders in de Gouden Eeuw.

Oog in oog met Rembrandt, Meisje met de parel en het Puttertje

In het Mauritshuis kunt u werken van de belangrijkste kunstschilders uit de Gouden Eeuw met eigen ogen bewonderen. In de collectie van het museum zitten onder andere werken van Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer, Frans Hals, Jan Steen en Jacob van Ruisdael. Zo kunt u in het museum bijvoorbeeld de meesterwerken Meisje met de parel van Johannes Vermeer en De Anatomische les van Dr Nicolaes Tulp van Rembrandt bekijken. De collectie wordt regelmatig aangevuld.

Meer zien dan het Mauritshuis?

U kunt uw bezoek aan het Mauritshuis combineren met een bezoek aan de Galerij Prins Willem V, dat op slechts 5 minuten loopafstand van het museum ligt. Deze prachtige galerij werd in 1774 door Prins Willem V van Oranje-Naussau gebouwd om zijn schilderijenverzameling ten toon te stellen. De Galerij, gesierd door kristallen kroonluchters en imposante gordijnen, is enkele jaren geleden in haar oude glorie hersteld. In de Galerij zijn vandaag de dag maar liefst 150 oude meesters uit de collectie van het Mauritshuis te bewonderen.

Mauritshuis aan de Hofvijver

Foto © Mauritshuis

Mauritshuis interieur

Foto © Mauritshuis

Het Mauritshuis bevindt zich in het centrum van Den Haag, op steenworp afstand van het Binnenhof. Het museum is elke dag van 10:00 tot 18:00 geopend, met uitzondering van maandag (13:00-18:00) en donderdag (10:00-20:00). Een entreeticket kost €15,50, maar jongeren tot en met 18 jaar mogen gratis naar binnen en studenten betalen slechts €12,50. In het museum vindt u tevens een brasserie, waar gerechten worden geserveerd die zijn geïnspireerd op de schilderijen uit het museum. De Galerij is van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 geopend. Een kaartje voor de Galerij kost €5 voor volwassenen en slechts €2,50 voor studenten. De Museumkaart is in beide musea geldig.

ibis Den Haag Scheveningen bij nacht
ibis Hotel Den Haag Scheveningen Tweepersoonskamer

Foto © Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Ibis Styles Den Haag Scheveningen – Altijd in de buurt

Op zoek naar een geschikt hotel in Scheveningen? Het Ibis Styles Den Haag Scheveningen biedt iedereen een comfortabele overnachting, of u nou alleen of met een groep reist. Gelegen vlakbij het strand van Scheveningen, met een tramhalte voor de deur naar de Binnenstad van Den Haag, bent u vrij om te gaan en staan in de stad waar u wilt.

Daarmee is Ibis Styles Den Haag Scheveningen een uitstekende startlocatie om de prachtige stad te ontdekken.