ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Den Haag
Nederland
T: +31 70 354 330-0
H1153@accor.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Boek nu
Aanbiedingen

Louwman Museum

Foto: © Louwman Museum

p

Uitgebreid

Nederlands grootste automuseum

Geschiedenis

Zelfs auto’s van meer dan 100 jaar oud

l

Architectuur

Ontworpen door architect Michael Graves

Overnacht

In het ibis Styles voor de beste prijs

p

Uitgebreid

Nederlands grootste automuseum

Geschiedenis

Zelfs auto’s van meer dan 100 jaar oud

l

Architectuur

Ontworpen door architect Michael Graves

Overnacht

In het Ibis Styles voor de beste prijs

Louwman Museum

Het Louwman Museum: een bijzondere duik in de autogeschiedenis

Ga op ontdekkingsreis in het grootste automuseum van Nederland. In het Louwman Museum vindt u in het indrukwekkende pand een gigantische collectie auto’s. De vaste en wisselende exposities bestaan uit auto’s van meer dan een eeuw oud, maar ook auto’s die hypermodern zijn!

Duik in 130 jaar autogeschiedenis

Automuseum Nederland Louwman

Hét automuseum van Nederland

Autoliefhebbers beleven een onvergetelijke tijd tijdens een bezoek aan het Louwman Museum. Dit museum aan de rand van Den Haag herbergt namelijk 130 jaar aan autogeschiedenis. De basis voor de collectie werd in 1934 aangelegd door de familie Louwman. Door de jaren heen heeft de familie steeds meer bijzondere museumstukken vergaard, waardoor u nu een reis kunt maken door de rijke geschiedenis van de auto. Het oudste museumstuk stamt uit 1886, maar het Louwman Museum laat u ook kennismaken met bijzondere auto’s uit de moderne tijd. Van Formule 1 auto’s tot het Système Panhard: u komt het allemaal tegen wanneer u een bezoek brengt aan het automuseum. Echte kenners beschouwen de collectie van het Louwman museum zelfs als een van de mooiste ter wereld.

Foto: © Louwman Museum

De veelzijdige collecties van het Louwman Museum

De vele rijtuigen vormen het hart van de collectie van het automuseum. U maakt hier een reis door de tijd doordat u auto’s uit ieder decennium te zien krijgt. Hoe is de techniek van auto’s door de jaren heen ontwikkeld? En wat waren de meest vooruitstrevende fabrikanten van het moment? Naast de vaste collectie vindt u ook altijd tijdelijke collecties in het Louwman Museum. Hierbij kunt u denken aan een levendige expositie die een bepaald automerk belicht. Het museum herbergt niet alleen bijzondere automobielen, maar biedt u ook de kans om kennis te maken met optische objecten. Eeuwenoude telescopen, verrekijkers en toneelkijkers horen allemaal in de collectie thuis. Hier bewondert u weelderige objecten die u op reis nemen door de geschiedenis. Tijdens een bezoek aan dit automuseum ontdekt u dus meer dan u vooraf zou denken.

Foto: © Louwman Museum

Louwman Museum Swan Car
Louwman Museum Red Lane

Een dagje uit in een uniek pand

Wanneer u een bezoek brengt aan het Louwman Museum zult u meteen uw ogen uitkijken. Het pand is namelijk speciaal ontworpen voor deze collectie. Architect Michael Graves wilde niet alleen de pracht van de autocollectie vangen, maar ook een gebouw ontwerpen dat bij de historische locatie in Den Haag past. Het resultaat is een bijzonder pand met een prachtige omliggende tuin. Struin gerust eens rondom het museum om de sfeer te proeven. Heeft u de collectie bewonderd en bent u toe aan een kleine pauze? Trakteer uzelf dan op een ambachtelijke maaltijd in het sfeervolle museumrestaurant. Hier waant u zich in de jaren twintig, terwijl u van een smakelijk hapje en drankje geniet.

Foto: © Louwman Museum

Foto: © Louwman Museum

Altijd in de buurt

Ibis Hotel Den Haag Scheveningen Buitenaanzicht nachts klein

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Op zoek naar een geschikt hotel in Scheveningen? Het Ibis Styles Den Haag Scheveningen biedt iedereen een comfortabele overnachting, of u nou alleen of met een groep reist. Gelegen vlakbij het strand van Scheveningen, met een tramhalte voor de deur naar de Binnenstad van Den Haag, bent u vrij om te gaan en staan in de stad waar u wilt.

Daarmee is Ibis Styles Den Haag Scheveningen een uitstekende startlocatie om de prachtige stad te ontdekken.

Foto: © Ibis Styles Den Haag Scheveningen