ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Den Haag
Nederland
T: +31 70 354 330-0
H1153@accor.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Kunstmuseum Den Haag

Foto © Kunstmuseum Den Haag

In het Statenkwartier

eenvoudig met de tram of bus te bereiken

p

Grote namen

Van Picasso tot Monet en Mondriaan

Prachtig gebouw

van de bekende architect H.P. Berlage

De beste prijs

vindt u altijd bij ibis Den Haag Scheveningen

Kunstmuseum Den Haag

Het Kunstmuseum Den Haag (voorheen het Gemeentemuseum Den Haag) noemt zichzelf ‘modern paleis voor de kunsten’. Dat is niet zonder reden: dit schitterende museum is het thuis van meer dan 160.000 moderne en hedendaagse kunstwerken van toonaangevende kunstenaars uit binnen- en buitenland. Een absolute must-see voor de kunstliefhebber dus! De kunstwerken worden tentoongesteld in een prachtig art deco gebouw, ontworpen door de beroemde architect H.P. Berlage. Dit pand en het bijpassende interieur doen dan ook niet onder voor de kunstwerken in het gebouw. Sterker nog, het gebouw wordt door het museum zelf ‘een van de belangrijkste topstukken’ genoemd. Eén ding is zeker: in het Kunstmuseum gaan architectuur en kunst hand in hand!

Moderne kunst in alle mogelijke vormen

In het Kunstmuseum Den Haag komt u moderne kunst in alle soorten en maten tegen – van schilderkunst tot fotografie en van houten kunstwerken tot kleisculpturen. Wanneer u door het museum wandelt, komt u de werken van grote en kleine kunstenaars tegen – met bekende en onbekende namen. Pablo Picasso, Karel Appel, Claude Monet, Francis Bacon en Rob van Koningsbruggen zijn slechts enkele voorbeelden van kunstenaars die in het museum te zien zijn. In dit museum kunt u zich urenlang vermaken!

Wie aan moderne kunst denkt, denkt al gauw aan kunstenaar Piet Mondriaan. Ook zijn kunstwerken zijn in het Kunstmuseum Den Haag te bewonderen. Sterker nog, dit museum beschikt over de grootste collectie Piet Mondriaan schilderijen ter wereld! Met maar liefst 300 van zijn kunstwerken bestrijkt deze collectie elke fase van Mondriaans oeuvre – van de vroege landschappen tot zijn laatste meesterwerk en abstracte hoogtepunt, Victory Boogie Woogie

Victory Boogie Woogie Kunstmuseum Den Haag

Piet Mondriaan – Victory Boogie Woogie – Foto © Kunstmuseum Den Haag

Het Wonder van Delfts Blauw Kunstmuseum

Stel bloemenhouders ‘Willem en Mary’, Delft, circa 1690 – Foto © Kunstmuseum Den Haag

Het Kunstmuseum nnbevindt zich in het Statenkwartier, in Den Haag. U bereikt het eenvoudig met de auto of de fiets, maar ook met het openbaar vervoer vanuit het hotel. De openingstijden zijn dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00. Het museum is op maandag gesloten. Een entreekaartje kost €16,00 (voltarief) of €12,50 (voor bezoekers met een CJP pas of studenten). Kinderen tot en met 18 jaar en houders van een Museumkaart mogen gratis naar binnen.

Kunstmuseum Den Haag Logo

© Kunstmuseum Den Haag

ibis Den Haag Scheveningen bij nacht
ibis Hotel Den Haag Scheveningen tweepersoonskamer

Foto © Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Ibis Styles Den Haag Scheveningen – Altijd in de buurt

Op zoek naar een geschikt hotel in Scheveningen? Het Ibis Styles Den Haag Scheveningen biedt iedereen een comfortabele overnachting, of u nou alleen of met een groep reist. Gelegen vlakbij het strand van Scheveningen, met een tramhalte voor de deur naar de Binnenstad van Den Haag, bent u vrij om te gaan en staan in de stad waar u wilt.

Daarmee is Ibis Styles Den Haag Scheveningen een uitstekende startlocatie om de prachtige stad te ontdekken.