ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Den Haag
Nederland
T: +31 70 354 330-0
H1153@accor.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Boek nu
Aanbiedingen

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Insider tips voor Scheveningen

ONZE ULTIEME AANRADERS!

Heerlijk fietsen door de duinen van Scheveningen en door natuurgebied Meijendel naar Katwijk of Noordwijk. Ideale combinatie van “druk toerisme” en “rust in de natuur”. Lekker lunchen op het strand, drankje erbij en heerlijk tot rust komen.

Ik zou een familie met kinderen naar het Tikibad in Duinrell sturen. Omdat als de kinderen een leuke tijd hebben, dan hebben de ouders dat vaak ook. Plus de kinderen zijn moe en voldaan in de avond en dan kunnen de ouders een rustig afzakkertje drinken bij ons in de bar terwijl de kids heerlijk liggen te slapen!

Mijn persoonlijke aanrader; Eerst lekker borrelen op het strand, dan lekker eten bij Santos of Bistro Bontje en daarna de voetjes van de vloer bij Crazy Piano’s!!

Voor gasten die goedkoop uit eten willen en voor goede kwaliteit gaan, raad ik Bistro Bontje aan. In een bruine kroeg “sfeer” eten! Ligging > tegenover het Circustheater, dus ook ideaal voor gasten die naar een musicalvoorstelling gaan of op korte loopafstand van het hotel willen eten.

De Ooievaart (Den Haag) is een goede en leuke rondvaart / tour door de oude Haagse grachten. Het stukje Oud Scheveningen bij de Keizerstraat met de Vissershuisjes is erg mooi om doorheen te wandelen.

Mijn ultieme aanrader; eerst lekker wandelen over de boulevard van Scheveningen, dan eten op een terrasje op De Pier. Heerlijk eten, en ook het uitzicht over het strand van Scheveningen is geweldig! Dan als laatste lekker een drankje drinken bij een van de leuke strandtenten op de boulevard, zoals Peukie of Zeezicht!

Scheveningen is dé badplaats bij uitstek voor wie houdt van zon, zee, strand, lekker eten en drinken, met een flinke snuif cultuur. Tip: Museum Beelden aan Zee: wat een verrassend leuk museum is dat: fantastische beelden, gips workshops (zeker leuk voor kinderen!). En het ligt zomaar tegenover het Ibis hotel net als Sea Life trouwens! De tram stopt onze deur en brengt je binnen no time in hartje Den Haag. Halverwege uitstappen loont ook, zeker als je samen met je kids naar het Gemeentemuseum wil of het Museon: absolute aanraders! Dan een lekker hapje eten in een van de restaurants rondom het sjieke Noordeinde en de Denneweg of in een van de nieuwe hippe restaurants en bars rond de Prinssestraat. Maar de absolute topper is toch echt wel een ritje in het nieuwe Reuzenrad op De Pier! Daarna een lekker visje eten bij Simonis of gewoon lekker en gezellig bij de Golfslag. Sluit de avond af met een heerlijke film bij Pathé Scheveningen