ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Den Haag
Nederland
T: +31 70 354 330-0
H1153@accor.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Boek nu
Aanbiedingen

Meerdere avonden

met twee spectaculaire shows per avond
p

Gratis te bezoeken

geniet kostenloos met het hele gezin

Internationaal

met deelnemers uit acht verschillende landen

De beste prijs

vindt u altijd bij ibis Den Haag Scheveningen

Vuurwerkfestival Scheveningen

Het geluid van de golven, het gevoel van zand onder je voeten en de zoute zeegeur – een avondwandeling op het strand van Scheveningen is de perfecte manier om lekker te ontspannen en om tot uzelf te komen. Tijdens het vuurwerkfestival is het Scheveningse strand ’s avonds echter een stuk minder rustgevend dan anders – op deze dagen vormt Scheveningen namelijk het strijdtoneel voor een internationale vuurwerkwedstrijd! Tijdens het Vuurwerkfestival Scheveningen wedijveren maar liefst acht verschillende landen van over de hele wereld om de titel ‘Meest Spectaculaire Vuurwerk 2019‘. De mooiste kleuren schieten door de lucht en geven de zee een magische gloed. Daar moet u bij zijn!

Een spectaculaire avond aan zee

Het vuurwerkfestival Scheveningen trekt jaarlijks zo’n 100.000 bezoekers. Dat is niet voor niets: deze vuurwerkshows worden ook wel de spectaculairste van Nederland genoemd. De deelnemende landen willen immers niets liever dan winnen! De deelnemers zijn echter niet geheel vrij in het opzetten van hun vuurwerkshow. Om de wedstrijd eerlijk te houden, ontvangen de deelnemers allemaal een gelijk budget dat ze aan vuurwerk mogen besteden. Dit vuurwerk moet voor minimaal 80% uit eigen land komen. Bovendien mag de vuurwerkshow minimaal 11 en maximaal 13 minuten duren. Wie gaat er dit jaar met de hoofdprijs vandoor? We zijn benieuwd!

Pier Scheveningen Strand

Foto © Shutterstock

Vuurwerkfestival Scheveningen Ponton
Foto © Shutterstock

Elke avond vinden er twee vuurwerkshows plaats. Het vuurwerkfestival is vindt plaats op het strand van Scheveningen en is uiteraard geheel gratis. Het festival trekt jaarlijks een groot aantal bezoekers, waardoor er een grote drukte op de wegen en in het openbaar vervoer wordt verwacht. Het is dan ook raadzaam om ruim op tijd te komen zodat u een goed plekje kunt uitzoeken. Uiteraard kunt u tijdens het vuurwerkfestival van een hapje en drankje genieten in een van de vele gezellige strandtenten.

Helaas is ons toegekomen dat de editie van dit jaar niet door gaat.

 

ibis Den Haag Scheveningen bij nacht
ibis Hotel Den Haag tweepersoonskamer

Foto © Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Ibis Styles Den Haag Scheveningen – Altijd in de buurt

Op zoek naar een geschikt hotel in Scheveningen? Het Ibis Styles Den Haag Scheveningen biedt iedereen een comfortabele overnachting, of u nou alleen of met een groep reist. Gelegen vlakbij het strand van Scheveningen, met een tramhalte voor de deur naar de Binnenstad van Den Haag, bent u vrij om te gaan en staan in de stad waar u wilt.

Zo kunt u na het bezoeken van één van de vele evenementen die de Den Haag biedt, comfortabel en zorgeloos overnachten.