ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Den Haag
Nederland
T: +31 70 354 330-0
H1153@accor.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Parkpop Den Haag

Foto © Parkpop – Joni Israeli

28, 29 & 30 juni

op deze data vindt editie 2019 plaats

p

Gratis entree

alleen voor Saturday Night kosten tickets geld

Groots genieten

geniet met meer dan 200.000 anderen

De beste prijs

vindt u altijd bij ibis Den Haag Scheveningen

Parkpop

Een gratis festival met optredens van tal van populaire artiesten uit binnen- en buitenland – het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Gelukkig is het dat niet! Parkpop is een (grotendeels) gratis festival dat elk jaar in het centrum van Den Haag wordt georganiseerd. Onder het genot van een verfrissend drankje geniet u in de frisse zomerlucht van uw favoriete artiesten en leert u nieuwe muzikanten kennen. Muziek, gezelligheid en een heerlijk zonnetje – wat wilt u nog meer?

IJzersterke artiesten uit binnen- én buitenland

De line-up van Parkpop Den Haag werd in de media al meermaals indrukwekkend genoemd. Dat is niet zonder reden! Het muziekprogramma is dit jaar uiterst divers – van hiphop tot electropop en van country tot dance. Voor ieder wat wils dus! Het festival vindt plaats op drie verschillende dagen. Op de eerste dag (ook wel ‘Downtown’ genoemd) staan onder andere Belgische band Hooverphonic, S10 en Sheila & The Kit op het programma. Op de tweede dag (‘Saturday Night’) kun je genieten van onder meer Tears for Fears, Cypress Hill, Di-Rect en Triggerfinger. Het festival wordt op de laatste dag afgesloten door onder andere Ronnie Flex, Ilse DeLange, Waylon en Jett Rebel. Dat mag u niet missen!

Parkpop publiek

Foto © Parkpop – Joni Israeli

Parkpop Den Haag Zuiderpark

Foto © Parkpop – Joni Israeli

Parkpop Den Haag vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 juni. De entree voor de eerste en de laatste dag is volledig gratis, maar als u de Saturday Night wilt bezoeken dient u een kaartje te kopen. Deze tickets kosten €48,50 per stuk. Het dagelijkse programma kunt u op de website van Parkpop vinden. Het gehele festival vindt plaats in de binnenstad van Den Haag, maar de precieze locatie verschilt per dag. Downtown vindt plaats in de concerthal PAARD, terwijl de muzikanten op de tweede en derde dag in het Zuiderpark te vinden zijn. Zo leert u Den Haag op een geheel nieuwe manier kennen!

ibis Den Haag Scheveningen bij nacht
ibis Den Haag  Scheveningen tweepersoonskamer

Foto © Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Ibis Styles Den Haag Scheveningen – Altijd in de buurt

Op zoek naar een geschikt hotel in Scheveningen? Het Ibis Styles Den Haag Scheveningen biedt iedereen een comfortabele overnachting, of u nou alleen of met een groep reist. Gelegen vlakbij het strand van Scheveningen, met een tramhalte voor de deur naar de Binnenstad van Den Haag, bent u vrij om te gaan en staan in de stad waar u wilt.

Zo kunt u na het bezoeken van één van de vele evenementen die de Den Haag biedt, comfortabel en zorgeloos overnachten.