ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Den Haag
Nederland
T: +31 70 354 330-0
H1153@accor.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

E-Commerce
13. september 2019

Omniversum

Omniversum bezoekers
"

Omniversum Den Haag: een bijzonder bioscoopbezoek

In Den Haag vindt u een van de meest bijzondere grootbeeld filmtheaters van heel Nederland: het Omniversum. Het scherm in dit gebouw heeft een unieke vorm. Het is namelijk niet recht, maar koepelvormig. In dit filmtheater bevindt u zich dus midden in de film, met beelden die zich links, rechts, boven en recht voor u afspelen. Het Omniversum gebruikt deze bijzondere technologie voor een belangrijk doel: bewustzijn creëren over de pracht van onze aarde. Ontdek mooie natuurgebieden van over de hele wereld en ervaar hoe belangrijk duurzaamheid is. Wanneer we samen verantwoordelijk omgaan met de planeet, kunnen we er hopelijk nog eeuwenlang van genieten: dat is de boodschap van deze onvergetelijke attractie.

Midden in de film

Duik in unieke werelden

Bij het Omniversum ontdekt u de veelzijdigheid van onze wereld. Het ene moment geniet u van een bijzondere onderwaterdocumentaire, terwijl u in een andere film door de oerwouden van Zuid-Amerika zwerft. Volg avonturiers die de Mount Everest beklimmen of laat u verwonderen door de bijzondere techniek achter ruimtereizen. In het Omniversum vindt u geen normale films, maar bijzondere verhalen over mens, natuur en cultuur. Dat maakt het Omniversum Den Haag niet alleen een prachtige bioscoop, maar ook nog eens een leerzaam dagje uit. Omniversum is dan ook te bezoeken door jong en oud. Dankzij het grote filmaanbod draait er voor ieder wat wils, zodat ook de allerkleinsten over onze bijzondere planeet leren.

Foto Omniversum filmzaal

Omniversum filmzaal
Foto: © Omniversum

Een gezellig dagje uit

Het koepelvormige scherm van het Omniversum is natuurlijk het grote hoogtepunt van deze attractie. Ieder uur start hier weer een nieuwe film, dus het is zelfs mogelijk om meerdere documentaires te bewonderen in deze speciale zaal. Uiteraard wordt u ook gastvrij ontvangen met een lekker kopje koffie of wat fris voor de kinderen. Zo geniet u ook voor de voorstelling van een leuk dagje uit met elkaar. Daarnaast organiseert het Omniversum Den Haag meerdere leuke evenementen. Denk aan een band die verschillende films voorziet van een live soundtrack of een educatieve avond over duurzaamheid en onze planeet. Zo is ieder bezoek aan deze attractie weer even verrassend en inspirerend.

Website Omniversum

Foto Omniversumzaal-film-oceans

Circustheater Scheveningen Musical Anastasia Foto: Roy Beusker
Foto: © Omniversum

Wegbeschrijving

Vergelijkbare berichten

Sea Life Scheveningen

Duik in de oceaan in Sea Life Scheveningen. Ontdek vissen, haaien, roggen en zeeschildpadden uit de hele wereld. Het hoogtepunt? De onderwatertunnel waar je tussen de vissen loopt!

Lees meer

Louwman Museum

Het grootste en meest bijzondere automuseum van Nederland; het Louwman Museum. Ontdek de geschiedenis van de auto en geniet van uiteenlopende tijdelijke exposities.

Lees meer

Museon

U kunt de wereld ontdekken in Den Haag. In het Museon leren zowel kinderen als volwassenen over de wereld en de wetenschap. Met uiteeinlopende permanente en tijdelijke tentoonstellingen is er voor ieder wat wils.

Lees meer