ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Den Haag
Nederland
T: +31 70 354 330-0
H1153@accor.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Boek nu
Aanbiedingen

Museon

Foto: © Robert Harding – Museon

p

Ondernemen

Ga zelf aan de slag met activiteiten

Exposities

Een verscheidenheid aan exposities

g

Veelzijdig

Activiteiten voor alle generaties

Overnacht

In het ibis Styles voor de beste prijs

p

Ondernemen

Ga zelf aan de slag met activiteiten

Exposities

Een verscheidenheid aan exposities

g

Veelzijdig

Activiteiten voor alle generaties

Overnacht

In het ibis Hotel voor de beste prijs

Museon

Ontdek de wondere wereld in het Museon Den Haag

U kunt de wereld ontdekken in Den Haag. In het Museon leren zowel kinderen als volwassenen over de wereld en de wetenschap. Met uiteeinlopende permanente en tijdelijke tentoonstellingen is er voor ieder wat wils. Men duikt van de ene wereld in de andere.

Leren in het museum

Ötzi de IJsman in het Museon

Zit niet stil in het Museon

In het hart van Den Haag vindt u een museum dat helemaal in het teken staat van leren, ontdekken en de wetenschap. Het Museon doet er alles aan om u kennis te laten maken met vele onderwerpen. Het ene moment staan vulkanen centraal, waarna de ruimtevaart, geschiedenis en klimaatverandering aan bod komen. Dit allemaal met behulp van interactieve tentoonstellingen. Open uw oren, kijk uw ogen uit en onderneem leuke activiteiten, zodat u de veelzijdigheid van onze wereld ervaart.

De grote permanente tentoonstelling, One Planet, is gebaseerd op de zeventien Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Daarnaast heeft het museum kleine permanente tentoonstellingen. Hierbij duikt u zomaar in het leven van de Romeinen, waarna u het volgende moment satellieten in de ruimte bestudeert.

Foto: © Museon

Leer steeds wat nieuws

De vaste collectie van het Museon is slechts een deel van het museum. U komt hier namelijk altijd nieuwe tijdelijke exposities tegen. De onderwerpen zijn altijd even verrassend en interessant. Kom oog in oog te staan met de oude Egyptenaren, bewonder exotische dieren of leer over de geheimen in ons DNA. Dan is er nog de NatGeo Focus Gallery. Deze galerij toont u de mooiste foto’s van National Geography, ieder half jaar met een ander thema. Zo komen natuurwonderen ineens heel dichtbij.

Heeft u een fascinerende tijdelijke collectie gezien en wilt u meer te weten komen over het onderwerp? Breng dan ook een bezoek aan de Museumshop. Hier vindt u een rijk scala aan boeken, posters en souvenirs die aansluiten op de collecties van het Museon Den Haag.

Foto: © Robert Harding – Museon

National Geographic Focus Gallery
Colours of the World NatGeo fototentoonstelling

Tastbare wetenschap in het Museon

Tijdens een bezoek aan het Museon Den Haag krijgt u de kans om de collectie en verschillende facetten van de wetenschap te leren kennen. Het museum organiseert namelijk meerdere activiteiten, lezingen en evenementen voor jong en oud. Zo ontdekken kinderen fascinerende educatieve apps, maar krijgen ze ook de kans om in de voetsporen van een detective te treden. Volwassenen genieten van thematische rondleidingen, bijvoorbeeld over de connectie tussen muziek en wetenschap of over ontwikkelingen in de middeleeuwen.

Het Museon wil bovendien zo toegankelijk mogelijk zijn: blinden en slechtzienden volgen een speciale rondleiding waarbij ze meerdere topstukken uit het museum mogen aanraken. Knutselmiddagen en workshops zijn geen uitzondering, wat het Museon Den Haag een geliefde familiebestemming maakt.

Foto: © Robert Harding – Museon

Foto: © Robert Harding – Museon

Altijd in de buurt

Ibis Hotel Den Haag Scheveningen Buitenaanzicht nachts klein

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Op zoek naar een geschikt hotel in Scheveningen? Het Ibis Styles Den Haag Scheveningen biedt iedereen een comfortabele overnachting, of u nou alleen of met een groep reist. Gelegen vlakbij het strand van Scheveningen, met een tramhalte voor de deur naar de Binnenstad van Den Haag, bent u vrij om te gaan en staan in de stad waar u wilt.

Daarmee is Ibis Styles Den Haag Scheveningen een uitstekende startlocatie om de prachtige stad te ontdekken.

Foto: © Ibis Styles Den Haag Scheveningen