ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Den Haag
Nederland
T: +31 70 354 330-0
H1153@accor.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Boek nu
Aanbiedingen

Madurodam

Foto © Madurodam

Vlakbij het hotel

Madurodam is slechts 10 minuutjes met de bus

Altijd wat te doen

maar liefst 365 dagen per jaar geopend

Interactief

bied bijvoorbeeld mee op de bloemenveiling

De beste prijs

vindt u altijd bij ibis Den Haag Scheveningen

Madurodam

U kent uw woonplaats door en door – van de supermarkt waar u elke week uw boodschappen doet tot de bakker op de hoek van de straat en de school van uw kinderen. Hoe goed u uw stukje Nederland echter ook kent, u beseft pas écht hoe uw omgeving er uitziet wanneer u deze van bovenaf kunt bekijken. Vanuit een vliegtuig of luchtballon ziet u bijvoorbeeld pas hoe groot, hoe groen én hoe mooi uw stad, dorp of regio daadwerkelijk is. Voor deze ervaring hoeft u echter niet in een vliegtuig of luchtballon te stappen. In Madurodam zijn tal van Nederlandse bezienswaardigheden, steden en architectonische hoogtepunten in miniatuurvorm uitgevoerd, zodat u ons land van bovenaf kunt bekijken. Auto’s zijn zo klein als speelgoedautootjes, mensen lijken wel mieren en die grote gebouwen zien eruit alsof je je ze met één hand op zou kunnen pakken – in Madurodam waant u zich een reus!

Nederland in het klein

Het is soms moeilijk om te zien wat er zo mooi is aan Nederland wanneer u er met uw neus bovenop zit. In Madurodam kunt u een stapje terug doen en ons kikkerlandje van een afstandje bekijken. Het miniatuurpark neemt u mee voor een vogelvlucht langs alle hoogtepunten van ons land – van het Vredespaleis in Den Haag tot het Paleis op de Dam in Amsterdam, en van de Keukenhof tot de Holland-Amerika Lijn in Rotterdam. Terwijl u de gedetailleerde miniaturen bewondert, leert u ook nog eens van alles over de Nederlandse geschiedenis en cultuur.

Naast de prachtige miniaturen zijn er in het park ook nog een aantal leuke attracties te vinden. Deze attracties zijn allemaal op de een of andere manier verbonden met de Nederlandse cultuur. Zo kunt u bijvoorbeeld in een heuse voetbalkampioen transformeren in de attractie Zo Groot is Oranje, meebieden op de bloemveiling in Royal FloraHolland en net zoals Armin van Buuren beats mixen op de dj-tafel.

Activiteit Madurodam

Foto © Madurodam

Nederlandse steden in het klein

Foto © Madurodam

Madurodam is alle dagen van het jaar geopend. De openingstijden verschillen per maand en zijn te vinden op de website. Het park bevindt zich op 10 minuten afstand van het hotel en is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Een dagticket kost €17,50 via de website en €19,50 aan de kassa. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis mee naar binnen.

ibis Den Haag Scheveningen bij nacht
ibis Hotel Den Haag Scheveningen tweepersoonskamer

Foto © Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Ibis Styles Den Haag Scheveningen – Altijd in de buurt

Op zoek naar een geschikt hotel in Scheveningen? Het Ibis Styles Den Haag Scheveningen biedt iedereen een comfortabele overnachting, of u nou alleen of met een groep reist. Gelegen vlakbij het strand van Scheveningen, met een tramhalte voor de deur naar de Binnenstad van Den Haag, bent u vrij om te gaan en staan in de stad waar u wilt.

Daarmee is Ibis Styles Den Haag Scheveningen een uitstekende startlocatie om de prachtige stad te ontdekken.