ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Den Haag
Nederland
T: +31 70 354 330-0
H1153@accor.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Boek nu
Aanbiedingen

Drievliet

ligt aan de rand van de stad dichtbij de snelweg

Duinrell

ligt in het Wassenaarse duingebied
p

Afkoelen in de zomer

Duinrell is het grootste waterpark van de Benelux

De beste prijs

vindt u altijd bij ibis Den Haag Scheveningen

Drievliet & Duinrell

Een achtbaan die razendsnel omlaag duikt, een reuzenrad dat u een prachtige uitzicht over het gebied geeft en een spannende wildwaterbaan – er zijn maar weinig mensen die het níet leuk vinden om naar een pretpark te gaan. In Den Haag heeft u de keuze uit maar liefst twee pretparken, die beiden zeer verschillend zijn. Drievliet is een gezellig familiepark voor gezinnen met jonge kinderen, terwijl Duinrell ook geschikt is voor oudere kinderen. Bovendien beschikt Duinrell in tegenstelling tot Drievliet over waterattracties, glijbanen en zwembaden. De keuze is aan u!

Niet één maar twee pretparken

Drievliet

In Familiepark Drievliet vindt u onder andere speeltuinen, treintjes en draaimolens. Deze attracties zijn voornamelijk gericht op jonge kinderen. Er zijn echter ook een aantal attracties voor oudere kinderen en volwassenen te vinden. Zo zijn er twee achtbanen, een octopus en een spannend reuzenrad waarbij de inzittenden over de kop gaan. Naast deze attracties kunt u de Jungle Show of de Piratenshow. Ook de shows in het CineMagic 5D theater zijn een bezoekje waard – in dit theater worden namelijk ál uw zintuigen geprikkeld!

Duinrell

Midgetgolf spelen, klimmen en klauteren in de vele speeltuinen, spetteren in het zwembad, of een ritje maken in een spannende achtbaan – in Duinrell kan het allemaal! Dit attractiepark is een combinatie van een pretpark, speeltuin en een waterpark. Het waterpark (het Tikibad) is zelfs de grootste in de Benelux! U vindt hier maar liefst 21 unieke glijbanen. De attracties in het Tikibad en de rest van het park zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden én volwassenen – een leuk dagje uit voor jong en oud dus!

Zweefmolen

Foto © Shutterstock

Draaimolen in Pretpark

Foto © Shutterstock

Drievliet

Dit attractiepark ligt vlak langs de snelweg en is daardoor eenvoudig te bereiken met de auto. Een entreekaartje kost €24,50 per persoon, met uitzondering van kinderen tot 1 meter. Zij mogen gratis naar binnen! In het park zijn twee restaurants te vinden, waar u kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Duinrell

Dit park is bereikbaar met het openbaar vervoer. Op www.9292.nl kunt u eenvoudig de snelste route bepalen. Reist u met de auto? Houd er dan rekening mee dat het parkeren €10 per auto kost. De entree kost €24,50 (voor het hele park, zonder datum), €19,95 (voor het hele park, met datum) of €17,95 (voor het Tikibad).

ibis Den Haag Scheveningen bij nacht
ibis Hotel Den Haag Scheveningen tweepersoonskamer

Foto © Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Ibis Styles Den Haag Scheveningen – Altijd in de buurt

Op zoek naar een geschikt hotel in Scheveningen? Het Ibis Styles Den Haag Scheveningen biedt iedereen een comfortabele overnachting, of u nou alleen of met een groep reist. Gelegen vlakbij het strand van Scheveningen, met een tramhalte voor de deur naar de Binnenstad van Den Haag, bent u vrij om te gaan en staan in de stad waar u wilt.

Daarmee is Ibis Styles Den Haag Scheveningen een uitstekende startlocatie om de prachtige stad te ontdekken.