ibis Den Haag Scheveningen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Gevers Deynootweg 63
2586 BJ Den Haag
Nederland
T: +31 70 354 330-0
H1153@accor.com

Alle Kamers

Kies de juiste kamer

Locatie

Alles over de locatie, omgeving & routeplaner

Voucher Winkel

Geef het geschenk van vreugde met hotelvouchers

Beoordelingen

Wat gasten over het hotel zeggen

Boek nu
Aanbiedingen

AFAS Circustheater

Foto: © Roy Beusker / Stage Entertainment

Wereldklasse

Beleef de meest bekende musicals zelf

Geniet na

In de Circusbar of Brasserie le Cirque

Concerten

Geniet van de muziek van grote sterren

Overnacht

In het ibis Hotel voor de beste prijs

Wereldklasse

Beleef de meest bekende musicals zelf

Geniet na

In de Circusbar of Brasserie le Cirque

Concerten

Geniet van de muziek van grote sterren

Overnacht

In het ibis Hotel voor de beste prijs

Circustheater

De ultieme theaterbeleving in het AFAS Circustheater

Niet ver van de Scheveningse kust, staat een theater dat al meer dan een eeuw dienst doet: het Circustheater. Dit theater heeft een rijke historie en is sinds 1901 te vinden in deze schilderachtige kustplaats. De naam zegt het natuurlijk al: het Circustheater Scheveningen werd oorspronkelijk gebruikt als locatie voor het circus. De grote piste werd aangevuld met talloze stallen en een uitgebreide dierencollectie. Later functioneerde het gebouw als een concertzaal, waarna het in de jaren negentig werd omgebouwd tot een imposant theater. Sindsdien is dit de plek waar u een aantal van de grootste musicalproducties in Nederland vindt, allemaal geproduceerd door Stage Entertainment van Joop van den Ende.

Geniet van de musical Anastasia in het Circustheater

Omniversum Den Haag

Theater voor iedereen

Het aanbod van het Circustheater is ontzettend divers. In het verleden zag u hier voorstellingen zoals Les Miserables, The Phantom of the Opera, Elisabeth en The Lion King. Nu is hier de musical Anastasia te zien, waarbij het theater alles uit de kast trekt om u een onvergetelijke avond te bieden.

Musicals zijn dan wel de belangrijkste focus voor het Circustheater in Scheveningen, maar er is nog veel meer te beleven. Zo kunt u ook bij het Circustheater terecht voor concerten van enkele grote namen in Nederland. Daarnaast is de grote zaal af en toe het podium voor een cabaretvoorstelling. Kindervoorstellingen zijn ook regelmatig te zien in het AFAS Circustheater, waarbij alle populaire personages uit series en films tot leven komen. Op deze manier geniet u ook met de allerkleinsten van een middag in het theater.

Foto: © Stage Entertainment

Een compleet verzorgde avond

Gaat u naar een van de voorstellingen in het AFAS Circustheater? Dan mag u rekenen op een echte totaalbeleving. Dat begint met de bijzondere kunstcollectie van het theater. Wandel door de West End Foyer of Broadway Foyer en ontdek de werken van veelzijdige kunstenaars. De collectie is speciaal samengesteld door Janine van den Ende. Daarnaast kunt u ook terecht in het restaurant van het Circustheater Scheveningen: Le Cirque. Hier drinkt u een drankje voor de voorstelling, maar geniet u ook van een divers menu voor lunch en diner. Het is daarnaast altijd mogelijk om een pauze-arrangement te boeken. Hiermee trakteert u uzelf op een aantal luxe snacks tijdens de pauze van uw voorstelling. De Circusbar is natuurlijk ook geopend voor een verfrissend drankje, zodat u op uw gemak na kunt praten na een bezoek aan het theater.

Website AFAS Circustheater

Foto: © Roy Beusker / Stage Entertainment

180 graden beeld in Omniversum Den Haag

Huidige show: Anastasia

Nu tot en met januari te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen: de nieuwe grote Broadway musical ANASTASIA! Een oogstrelende musical vol bekroonde muziek, prachtige decors en schitterende kostuums. Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Is zij Anastasia? Ga mee op haar weergaloze reis die voert langs vorstelijke Russische paleizen en door het romantische Parijs van de jaren ’20. Boek nu en ontdek een van de grootste mysteries van de 20ste eeuw!

Foto: © Roy Beusker / Stage Entertainment

Altijd in de buurt

Ibis Hotel Den Haag Scheveningen Buitenaanzicht nachts klein

Ibis Styles Den Haag Scheveningen

Op zoek naar een geschikt hotel in Scheveningen? Het Ibis Styles Den Haag Scheveningen biedt iedereen een comfortabele overnachting, of u nou alleen of met een groep reist. Gelegen vlakbij het strand van Scheveningen, met een tramhalte voor de deur naar de Binnenstad van Den Haag, bent u vrij om te gaan en staan in de stad waar u wilt.

Daarmee is Ibis Styles Den Haag Scheveningen een uitstekende startlocatie om de prachtige stad te ontdekken.

Foto: © Ibis Styles Den Haag Scheveningen